Üdvözöljük a Chevrolet világában!

1900-ban egy fiatal európai mérnök útnak indult Amerikába. Louis Chevrolet volt a neve. A többi pedig már történelem.

A Chevrolet – a cég, melyet megalapított – hamarosan új kategóriát teremtett a megbízhatóság, biztonság és az érték terén. Azóta Chevrolet-k millióit gyártották és adták el világszerte: a hongkongi üzlettulajdonosoktól kezdve a kanadai háziasszonyokon és texasi farmereken át latin amerikai családokig mindenkinek. Mindazoknak, akik nyugalomra vágytak, hiszen a Chevrolet mindig élen járt a tervezésben és az utasbiztonság megteremtésében.

Napjainkban a Chevrolet az emberek azon új generációja számára is vonzó, akik ki szeretnék fejezni egyéniségüket. Az új modellek ugyanis tökéletes kombinációi a bizonyított Chevrolet-élménynek és a minőségi, koreai csúcstechnikának. A friss, egyedi stílust ötvözik az innovatív tervezéssel és a kiváló minőséggel.

Azt a Chevrolet-modellt, melyet Ön is láthat egy kiállítóteremben, lehet, hogy éppen Olaszországban tervezték, Ázsiában építették, vagy Németországban és Amerikában született újításokkal fejlesztették. De függetlenül attól, hogy kitől vagy honnan származik egy autómodell, a márka öröksége mindig hű marad ahhoz az emberhez, akitől eredetileg származik: Louis Chevrolet-hoz.

Bármely autót, mely az ő nevét viseli, jellemez a hosszantartó minőség, a biztonság, a könnyű üzemeltetés, a barátságos, elérhető szolgáltatások és az igazi érték. Egy tesztvezetés Önt is meggyőzi majd minderről.

Louis Chevrolet

Gyulai Autószerviz Kft.


Pesti út 5.
1173 Budapest
Térkép

Szerviz tel./fax: 06 1 258 50 13
szerviz@chevroletgyulai.hu

Nyitva tartás:
Szerviz:
Hétfő-Péntek: 7:00 - 17:00