Tisztelt Ügyfelünk, kedves Chevrolet Tulajdonos!

Először is szeretném megköszönni Önnek a Chevrolet márka és a Gyulai Cégcsoport iránti bizalmát és lojalitását.

Márkakereskedésünk hosszú évek óta Magyarország piacvezető Chevrolet értékesítője. Ezt az elért pozíciót az olyan elégedett és visszatérő ügyfeleinknek köszönhetjük, mint Ön is. Fontos számomra, hogy Ön első kézből értesüljön a Chevrolet márkát és a cégcsoportunkat érintő valós helyzetről és a változásokról.

Amint arról már talán értesült, a General Motors átalakítja portfólióját az európai piacon. Ennek részeként az Opel márkára összpontosít, mellyel párhuzamosan a Chevrolet márka folyamatosan kivezeti újautó-értékesítési tevékenységét.

A Gyulai Cégcsoport elkötelezett amellett, hogy a jövőben is kiszolgálja Önt és járművét. Ügyfeleinket továbbra is folyamatosan el fogjuk látni a Chevrolet járműveikhez szükséges eredeti Chevrolet alkatrészekkel ugyanúgy, ahogyan ezt ma is tesszük. Minden Chevrolet-ra vállalt írásbeli jótállás és tervszerű karbantartás változatlanul fennmarad, és a szerződési feltételeknek megfelelően továbbra is érvényesíthető lesz.

Egyúttal szeretném Önt biztosítani a felől, hogy az Ön Chevrolet autója továbbra is értékálló marad, nem szenved semmilyen hátrányt az anyacég döntésének értelmében.

A Chevrolet megbízható, jó ár-értékű autókkal látta el a piacot és látja el a továbbiakban is, melynek erőssége az 5 év garancia, valamint a számos kedvező szerviz akció 3 éves kor felett. A kivonulás oka csupán stratégiai döntés, a Chevrolet termékek a világ számos táján a továbbiakban is milliós volumenben kerülnek értékesítésre.

Cégünk továbbra is kiemelt figyelmet fordít a meglévő Chevrolet tulajdonosok igényeinek magas fokú kielégítésére. Ennek részeként egy különleges ajánlatot dolgoztunk ki, melynek segítségével megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő gépjárművet a Chevrolet vagy a testvér márka, az Opel kínálatában. Döntését segítendő speciális, személyre szabott ajánlatot kínálunk Önnek, melyről szívesen tájékoztatjuk.

Cégünk minden munkatársa elkötelezett a közös jövő építésében, melyben számítunk Önre is! Bármilyen felmerülő kérdés esetén én személyesen és kollégáim is készséggel állunk az Ön és járműve rendelkezésére!

Tisztelettel:
Gyulai Tamás
tulajdonos
E-mail: tamas.gyulai@chevroletgyulai.hu

Gyulai Autószerviz Kft.
Chevrolet Gyulai – Opel Gyulai
1173 Budapest, 511.u.4-512.u.3.
Tel: 06-1-256-00-36
E-mail: szerviz@chevroletgyulai.hu

Gyulai Autószerviz Kft.


Pesti út 5.
1173 Budapest
Térkép

Szerviz tel./fax: 06 1 258 50 13
szerviz@chevroletgyulai.hu

Nyitva tartás:
Szerviz:
Hétfő-Péntek: 7:00 - 17:00