10 érv a márkaszerviz mellett

Ne engedje meg akárkinek, hogy autóját javítsa, nem éri meg. Egyedül a hivatalos Chevrolet márkaszervizektől kaphat megbízható segítséget, ha Chevrolet vagy Daewoo gépkocsija meghibásodik. Szakképzett szerelőink a legmagasabb szintű igények szerint végzik el a javítást eredeti Chevrolet alkatrészekkel és speciális diagnosztikai műszerekkel és célszerszámokkal. Örömmel fogja tapasztalni, hogy szabott áraink tartalmazzák a garanciát a munkára és az alkatrészekre, és nem kell rejtett költségekkel számolnia.

10 érv hogy miért döntsön a Chevrolet Márkaszerviz szolgáltatásai mellett

  1. Márkaszervizeink 2 év alkatrész garanciát vállalnak az összes szervizmunkák során felhasznált gyári alkatrészre.
  2. Szerviz technikusaink folyamatosan kapnak technikai jellegű híreket és információkat a gyártótól.
  3. Csak a márkaszerviz rendelkezik olyan speciális diagnosztikai eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a gyorsabb, hatékonyabb és ezáltal olcsóbb munkavégzést
  4. Márkaszervizeink csak Chevrolet Central & Eastern Europe Kft. által képzett szerelőket alkalmaznak. A képzések folyamatosak, hogy szerviz technikusaink mindig naprakészek legyenek az egyes modelleket érintő gyártással kapcsolatos, illetve technológiai újításokkal.
  5. Az Ön Chevyjének értéke jelentősen emelkedhet az esetleges eladáskor, ha rendszeresen, márkaszervizben vezetett szervizkönyvvel rendelkezik az autó.
  6. Szervizeink kellemes, kényelmes környezetet biztosítunk szervizügyfeleink részére a munkafelvétel ideje alatt. Mindig készen állunk arra, hogy gondoskodjunk alternatív közlekedési eszközről (pl. csereautó).
  7. A szervizmunka ára mindig előzetesen egyeztetett, nem érheti meglepetés utólag. Az ügyfél beleegyezése nélkül semmilyen munkát nem végzünk az autón.
  8. Márkaszervizeink részletes és folyamatosan frissített szervizjegyzőkönyvet vezetnek az autón elvégzett munkákról, ezáltal pontos tanácsokkal tudnak szolgálni az esetleges jövőben elvégzendő szervizmunkákkal kapcsolatban.
  9. Márkaszervizeink minden esetben garantált minőségű alkatrészeket használnak. Nem fordulhat elő, hogy autójában nem megfelelő minőségű alkatrész kerüljön.
  10. Márkaszervizeinkben nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos hulladékkezelésre (fáradt olaj, akkumulátorok, elemek, elhasználódott, nem javítható fémelemek)

Gyulai Autószerviz Kft.


Pesti út 5.
1173 Budapest
Térkép

Szerviz tel./fax: 06 1 258 50 13
szerviz@chevroletgyulai.hu

Nyitva tartás:
Szerviz:
Hétfő-Péntek: 7:00 - 17:00