Szerviz 3+

Chevrolet Szerviz 3+. Márkaszerviz minősége és szaktudása kevesebbért, mint gondolná!

Mivel a Chevrolet Gyulainak rendkívül fontos, hogy egy Chevrolet tulajdonos mindig számíthasson az autójára, ezért kérem, engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk a Szerviz 3+ szolgáltatásunkat, amely kifejezetten a 3 évnél idősebb gépkocsikhoz vehető igénybe.

Miért vinné máshová?

Spóroljon időt és pénzt! A Szerviz 3+ szolgáltatás rendkívül kedvező árfekvése komoly segítséget nyújthat a használtautók megnövekedett szervizigényében!

Miért érdemes 3 évnél idősebb autóját is márkaszervizben javíttatni?

  • Márkaszervizeink 2 év alkatrész garanciát vállalnak az összes szervizmunkák során felhasznált gyári alkatrészre.
  • Csak a márkaszerviz rendelkezik olyan speciális diagnosztikai eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a gyorsabb, hatékonyabb és ez által olcsóbb munkavégzést.
  • Márkaszervizeink csak Chevrolet Central & Eastern Europe Kft. által képzett szerelőket alkalmaznak. A képzések folyamatosak, hogy szerviz technikusaink mindig naprakészek legyenek az egyes modelleket érintő gyártással kapcsolatos, illetve technológiai újításokkal.
  • Az Ön Chevyjének értéke jelentősen emelkedhet az esetleges eladáskor, ha rendszeresen, márkaszervizben vezetett szervizkönyvvel rendelkezik az autó.
  • A szervizmunka ára mindig előzetesen egyeztetett, nem érheti meglepetés utólag. Az ügyfél beleegyezése nélkül semmilyen munkát nem végzünk az autón.

Amennyiben szeretne bejelentkezni valamelyik szervizszolgáltatásunkra, munkatársaink a következő telefonszámon készséggel állnak rendelkezésére:

Bejelentkezés: 06 1 258 5013
Online szerviz bejelentkezés itt.

Áraink az eredeti Chevrolet alkatrészek árát, a munkadíjat és az ÁFA-t is tartalmazzák!

Aktuális árakért érdeklődjön munkafelvételünkön.

Gyulai Autószerviz Kft.


Pesti út 5.
1173 Budapest
Térkép

Szerviz tel./fax: 06 1 258 50 13
szerviz@chevroletgyulai.hu

Nyitva tartás:
Szerviz:
Hétfő-Péntek: 7:00 - 17:00